Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op playa-del-carmen.startpagina.nl

tijdverschil en zomertijd

 • emmelotj

  Hallo,

  Kan iemand mij vertellen wat het tijd verschil is met Nederland,en kunnen ze daar ook zomer en winter tijd, en op welke datum veranderd de tijd in zomer of winter tijd.

  alvast bedankt voor de info

  Gr John

 • emmelotj

  Hallo,

  Ik heb het gevonden,in de zomer is het verschil 7 uur en in de winter 6 uur.

  Allemaal een fijne zaterdag.

  Gr. John

 • edwin

  volgende keer beter zoeken! tijdverschil is ook in de winter 7 uur

 • ingrid2

  Aan de oostkust (o.a. Cancun, Cozumel) is het tijdens onze wintertijd 6 uur vroeger dan in Nederland, tijdens onze zomertijd (eind maart t/m eind oktober) is het tijdsverschil 7 uur.

  In Centraal Mexico is het tijdens onze wintertijd 7 of 8 uur vroeger dan in Nederland, tijdens onze zomertijd (eind maart t/m eind oktober) is het tijdsverschil 8 of 9 uur.

  In het noordwesten is het 9 uur vroeger dan in Nederland. In dat deel werkt men ook met zomer- en wintertijd waardoor het verschil van 9 uur het hele jaar geldt.

  bron:http://www.landenportal.nl/mexico.htm

 • Mexico vandaag

  Dan is het tijd om deze site eens actueel te maken. Op dit moment is zowel voor Cancun als voor Mexico Stad het tijdsverschil met Nederland 07:00 uur. Mexico had dit jaar dezelfde ingangsdatum voor de wintertijd dan Nederland in tegenstelling tot b.v. New York dat een wwek later overging.

  De actuele tijd voor Cancun, de actuele tijd voor Mexico Stad en tot slot Amsterdam.

  Met vriendelijke groet,

  Mexico Vandaag