Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op playa-del-carmen.startpagina.nl

tijdverschil en zomertijd

emmelotj
18 Sep, 2010 06:46

Hallo,

Kan iemand mij vertellen wat het tijd verschil is met Nederland,en kunnen ze daar ook zomer en winter tijd, en op welke datum veranderd de tijd in zomer of winter tijd.

alvast bedankt voor de info

Gr John

emmelotj
18 Sep, 2010 08:13

Hallo,

Ik heb het gevonden,in de zomer is het verschil 7 uur en in de winter 6 uur.

Allemaal een fijne zaterdag.

Gr. John

edwin
07 Nov, 2010 20:59

volgende keer beter zoeken! tijdverschil is ook in de winter 7 uur

ingrid2
13 Nov, 2010 00:04

Aan de oostkust (o.a. Cancun, Cozumel) is het tijdens onze wintertijd 6 uur vroeger dan in Nederland, tijdens onze zomertijd (eind maart t/m eind oktober) is het tijdsverschil 7 uur.

In Centraal Mexico is het tijdens onze wintertijd 7 of 8 uur vroeger dan in Nederland, tijdens onze zomertijd (eind maart t/m eind oktober) is het tijdsverschil 8 of 9 uur.

In het noordwesten is het 9 uur vroeger dan in Nederland. In dat deel werkt men ook met zomer- en wintertijd waardoor het verschil van 9 uur het hele jaar geldt.

bron:http://www.landenportal.nl/mexico.htm

Mexico vandaag
14 Nov, 2010 15:17

Dan is het tijd om deze site eens actueel te maken. Op dit moment is zowel voor Cancun als voor Mexico Stad het tijdsverschil met Nederland 07:00 uur. Mexico had dit jaar dezelfde ingangsdatum voor de wintertijd dan Nederland in tegenstelling tot b.v. New York dat een wwek later overging.

De actuele tijd voor Cancun, de actuele tijd voor Mexico Stad en tot slot Amsterdam.

Met vriendelijke groet,

Mexico Vandaag